Antena Căutare

Soția lui Schumacher rupe tăcerea! Ce a spus Corinna, în primul interviu oficial de la accident: „Este dorința lui, mereu a vrut să fie așa”

Pentru prima oara de la accidentul de ski suferit de Michael Schumacher, soția acestuia, Corinna, a acordat un interviu oficial. Ce a dezvăluit despre fostul pilot de Formula 1?

Soția lui Schumacher rupe tăcerea! Ce a spus Corinna, în primul interviu oficial de la accident: „Este dorința lui, mereu a vrut să fie așa” Galerie
Michael Scumacher și soția lui, Corinna | Hepta

Corinna Schumacher a acordat primul interviu oficial, de la accidentul din 2013 suferit de Michael Schumacher.

Soția fostului pilot de Formula 1 nu a dat detalii despre starea de sănătate a lui Schumacher, însă a ținut să precizeze că are parte de cea mai bună îngrijire.

În cadrul aceluiași interviu, Corinna Schumacher a dezvăluit că motivul pentru care familia nu oferă informații despre refacerea acestuia este chiar Michael Schumacher, care și-a rugat toți apropiații să nu dea informații presei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Soția lui Schumacher rupe tăcerea! Ce a spus Corinna, în primul interviu oficial de la accident: „Este dorința lui, mereu a vrut să fie așa”

Michael și Corinna Schumacher

Hepta

Michael Schumacher, acum în vârstă de 50 de ani, a suferit un accident grav la schi, la 29 decembrie 2013, la Meribel. De atunci, starea sa de sănătate rămâne un mister, familia limitând orice comunicare în această privinţă.

Michael Schumacher a fost transportat la începutul lunii septembrie, la un spital din Paris pentru un tratament ultra-secret. Germanul cu 91 de Grand Prix-uri în palmares a fost tratat de profesorul Philippe Menasché, un eminent chirurg cardiolog în vârstă de 69 de ani. Acesta este iniţiatorul unei terapii revoluţionare pentru cei care suferă de insuficienţă cardiacă.

O nouă echipă din Rusia îl vrea pe Dan Petrescu... Povestea unui campion! Cum se antrenează Cornel Pantelin Kaiac pentru competițiile de fitness...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x