Antena Căutare

A jucat în aceleași filme cu Kevin Costner și Matt Damon, iar acum vrea să devină „Next Star”

A apărut până acum în două reclame și a fost pe aceleași platouri de filmare cu Kevin Costner pentru „Hatfields & McCoys”, și Matt Damon pentru „Teorema Zero”, iar mâine seară telespectatorii vor vedea pe ce atuuri mizează să devină „Next Star”.

A apărut până acum în două reclame și a fost pe aceleași platouri de filmare cu Kevin Costner pentru Hatfields & McCoys”, și Matt Damon pentru „Teorema Zero”, iar mâine seară telespectatorii vor vedea pe ce atuuri mizează să devină Next Star”.

Ioana, o fetiță de 10 ani din București, extrem de carismatică, vine în cea de-a patra ediție din acest sezon al emisiunii și cucerește publicul cu pofta ei de viață și poveștile interesante adunate de pe platourile de filmare ale renumitelor proiecte în care a fost implicată. Cum a fost pentru ea să lucreze alături de nume grele de la Hollywood și ce părere are despre cei doi actori, mâine, de la 20:30, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x