Antena Căutare

Oana Roman, dezvăluiri cutremurătoare: ”Am suferit prea mult din cauza lui tata. Am stat cinci zile la reanimare și nu a venit o dată să mă vadă!”

Oana Roman, de obicei o persoană  extrem de optimistă și de puternică, a lăcrimat la „Poftiți al muncă” atunci când a început să vorbească despre relaţia cu tatăl ei.

Oana Roman, de obicei o persoană extrem de optimistă și de puternică, a lăcrimat la „Poftiți al muncă” atunci când a început să vorbească despre relaţia cu tatăl ei.

Vedeta nu şi-a mai putut ţine lacrimile, în momentul în care şi-a adus aminte că părintele ei nu i-a fost alături în momente cruciale. Noroc de soțul ei, Marius!

”Am suferit prea mult din cauza lui tata. Am stat cinci zile la reanimare și nu a venit o dată să mă vadă!”, a povestit Oana.

Are balta... pește? Are, are tone! Dan Helciug, în raiul pescăresc: ”Așa ceva doar pe National Geographic am văzut!”... Nuuuuuuuuuuuuuu, nu e poveste pescărească! Liviu Vârciu a prins un păstrăv gigant cu o undiţă! O fi peștișorul de aur? „...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x