Antena Căutare

HOT! Cruduța a spălat mașinile în cel mai SEXY mod posibil! S-a urcat pe ele și s-a umplut de spumă, apoi a dansat AMEȚITOR!

Scene sexy la „Poftiți pe la noi”! Nea Mărin le lasă pe fete la o spălătorie auto, pentru a face bani. Astfel, Daniela Crudu și Bianca Drăgușanu au făcut un sexy show în timp ce spălau mașinile. Spectacolul cu spumă a atras pirivirile tuturor din jur. Aventuroasă din fire, Cruduța s-a urcat pe mașini, s-a jucat cu spumă, a dansat cum numai ea știe să facă și a atras-o și pe Bianca într-o bătaie cu jeturi de apă.

Scene sexy la „Poftiți pe la noi”! Nea Mărin le lasă pe fete la o spălătorie auto, pentru a face bani.

Astfel, Daniela Crudu și Bianca Drăgușanu au făcut un sexy show în timp ce spălau mașinile. Spectacolul cu spumă a atras pirivirile tuturor din jur.

Aventuroasă din fire, Cruduța s-a urcat pe mașini, s-a jucat cu spumă, a dansat cum numai ea știe să facă și a atras-o și pe Bianca într-o întrecere cu jeturi de apă.

Cruduța s-a ÎMBĂTAT și a început să facă PROSTII! Toți și-au făcut cruce când au văzut-o cocoțată pe tractor!... „Treci încoace!” Nea Mărin o fugărește cu undița pe Cruduța! Râzi cu lacrimi dacă vezi ce fugăreală de zile mari a ieșit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x