Antena Căutare

Prima mare provocare a serii, primul travesti al sezonului! Alin Gheorghişan s-a urcat pe tocuri și a devenit Whitney Houston

Alin Gheorghișan, artist al Teatrului “Constantin Tănase” din București, s-a alăturat și el, în postura de concurent la “Te cunosc de undeva!”, celorlalți artiști de seamă ai României.

Alin Gheorghișan, artist al Teatrului “Constantin Tănase” din București, s-a alăturat și el, în postura de concurent la “Te cunosc de undeva!”, celorlalți artiști de seamă ai României.

Alin a mărturisit că își repetă rolurile pentru acest show sub privirile fiicei sale, Bianca, în vârstă de zece ani și că i-ar plăcea să aibă șansa să o imite pe nimeni alta decât pe jurata Ozana Barabancea.

O primă dorință a devenit realitate, căci ruleta i-a adus un travesti în prima ediție a noului sezon. Alin a urcat pe scenă în "pielea" îndrăgitei și regretatei Whitney Houston și ne-a încântat cu "Queen of the night".

Cel de-al 13-lea sezon “Te cunosc de undeva!” vine cu o serie de shimbări: un nou jurat, actorul Cristi Iacob, un decor spectaculos, o distribuție extrem de variată a concurenților și un nou membru al echipei, Gianina Corondan.

De asemenea, ruleta personajelor a primit cadou un “lifting facial” complex și acum arată cu totul altfel.

Ooo, ce moment! Personajul i s-a potrivit ca o mănușa Alexandrei Velniciuc: "Nicio stea" și o Laura Stoica imp... Energie, culoare, dans și "D.I.S.C.O”! ! Ana Baniciu și Raluka i-au adus pe scenă pe cei de la Ottawan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x