Antena Căutare

Biu, în lacrimi în „fața” legendarei Whitney Houston. „I will always love you” și piele de găină de emoție, pe scena „Te cunosc de undeva!”

S-a lăsat cu lacrimi la antrenamentele pentru rol pe care ruleta i l-a oferit lui Bui. Andrei Aradits a reușit să o facă să plângă pe solista originară din Cuba. Motivul? Whitney Houston și, poate, cea mai frumoasă melodie de dragoste din toate timpurile, „I will always love you”.

S-a lăsat cu lacrimi la antrenamentele pentru rol pe care ruleta i l-a oferit lui Bui. Andrei Aradits a reușit să o facă să plângă pe solista originară din Cuba. Motivul?

Whitney Houston și, poate, cea mai frumoasă melodie de dragoste din toate timpurile, „I will always love you”.

“Mi-a zis să mă concentrez pe ceva care mi s-a întâmplat în trecut, să mă gândesc la un fost iubit, ca să fiu tristă. “mi s-au luminat ochii” la antrenamente, mi-au strălucit, ca să zic așa, nu chiar am plâns... Nu știu cum o să fie pe scenă și la ce o să mă gândesc ca să am acel moment de tristețe” spunea Biu înainte să urce pe scenă.

Ce s-a întâmplat însă pe scenă nu poate fi descris în cuvinte!

La toți ni-i greu, dar tot „rupem” scena! Domnia lui Cuza, pe muzica lui Tinu Vereșezan!... Cu dedicație, pentru Alina Pușcaș! Rag'n'Bone Man a scos „durul” din Alex...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x