Antena Căutare

Câinele poliţist care a uimit întreaga Românie încă de la prima sa misiune. Ce a făcut patrupedul

Abia întors de la cursurile speciale de dresaj, un câine poliţist din Iaşi a ajuns celebru

Abia întors de la cursurile speciale de dresaj, un câine poliţist din Iaşi a ajuns celebru.

În prima misiune care i-a fost încredinţată, a reuşit să găsească o batrână dispăruta în pădure. Femeia se rătăcise şi risca să moară. Sav i-a luat urma şi i-a dus pe anchetatori la locul în care se afla bătrâna.

Un bărbat din comuna Sireţel a dat alarma vineri dimineaţă. Le-a spus poliţistilor că mama sa în vârstă de 74 de ani dispăruse de acasă cu o noapte în urmă. Imediat, echipele de căutare au pornit să scotocească pădurile din jur, fără rezultat, însă, în primele zile.

Femeia a fost găsită la 20 de kilometri depărtare de câinle poliţist şi instructorul său.

Bătrâna era inconştientă iar instructorul lui Sav a fost nevoit s-o care în spate cale de aproape cinci kilometri. A ajuns la timp la ambulanţă, iar echipajul a transportat-o pe bătrână la spital, unde medicii au reuşit să o stabilizeze. Sav are un an şi jumătate şi în ultimele cinci luni a urmat cursuri speciale de dresaj la Centrul Chinologic din Sibiu unde sunt instruiţi toţi câinii poliţişti din ţară.

Cea de-a doua ediție a show-ului „Ham talent”, difuzată duminică, 25 octombrie, lider de audiență pe publicul din mediul... Fie viața cât de grea, eu o am pe mama mea! O pisică a uimit lumea cu gestul său! Nimeni nu credea că așa ceva e posibil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x