Antena Căutare

Un elefant a furat telefonul unui turist şi şi-a făcut un selfie! Poza e virală pe internet!

Nu doar oamenii adoră să îşi facă selfiuri. La începutul acestei veri, un elefant a furat telefonul unui turist şi şi-a făcut un selfie.

Nu doar oamenii adoră să îşi facă selfiuri. La începutul acestei veri, un elefant a furat telefonul unui turist şi şi-a făcut un selfie.

Animalul, care trăieşte într-un sanctuar de pe insula thailandeză Koh Phangan, a profitat de o clipă de neatenţie a vizitatorului care-l hrănea cu banana şi a reuşit să-şi facă o fotografie pentru care ar putea fi invidiat.

Turistul, Christian LeBlanc, în vârstă 22 de ani, a apărut şi el involuntar în acest "elphie" (joc de cuvinte între "elefant" şi "selfie"). Bărbatul a povestit că elefantul i-a luat camera din mână după ce terminase bananele pe care i le oferise.

Cum camera tânărului era setată pe modul timelapse, care face poze automat la câteva secunde, aparatul a prins şi momentul în care acesta şi elefantul se aflau cu faţa la cameră.

În cele din urmă, animalul, momit cu alte câteva banane, i-a returnat turistului aparatul, scrie Daily Mirror.

În curând, Antena 1 va difuza show-ul Ham Talent, dedicat iubitorilor de animale! Click aici să afli mai multe!

Un fermier a tăiat capul unui pui, dar acesta nu a murit! A mai trăit încă un an și jumătate! Povestea este uluitoare!... A născut a doua oară deși nu a mai avut niciun partener de doi ani! Tot mai mulți vorbesc acum de un miracol!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x