Antena Căutare

Dani Oțil, cu „romantismul” la vedere! „Dana, Dana...Eram amândoi întinși pe capota mașinii mele”

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Dana Rogovski, fosta concurentă „X Factor”, a avut parte de un interviu cu totul special!

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Dana Rogovski, fosta concurentă „X Factor”, a avut parte de un interviu cu totul special!

Pe Dana Rogovski ați cunoscut-o la „X Factor”. Artista a venit la „Neatza” să-și lanseze noul single, „Animal”. Încă de la prima întrebare, Dani Oțil a simțit nevoia să schimbe cadrul, imaginând discuția seara, pe capota mașinii sale, privind cerul brăzdat de avioane, de la Corbeanca.

„Dana, Dana, Dana...Lasă-mă să vin lângă tine...În mintea mea, stăteam amândoi pe spate, pe capota mașinii mele și ne uitam cum trec avioanele peste noi, romantic.”

Răzvan nu a așteptat și a pus în scenă dorința colegului său. Iterviul s-a încheiat cu o „suprapunere” de situație!

Magicianul Johannes, dezvăluiri din noul sezon „iUmor”: „Am aruncat cu o cărămidă în Bendeac”... Viorica de la Clejani sare în apărarea medicului italian fals: "Vreau să intru în revizie și la el, direct, mă duc!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x