Antena Căutare

Avem și noi un „Om de Oțel”. Paul Georgescu a înotat 1.600 de metri în apă înghețată. „Orice se poate întâmpla, am avut și eu probleme”

„Omul de Oțel” a venit la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Sportivul Paul Georgescu a devenit primul român care a înotat fără costum de protecţie 1.600 de metri în apa îngheţată.

„Omul de Oțel” a venit la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Sportivul Paul Georgescu a devenit primul român care a înotat fără costum de protecţie 1.600 de metri în apa îngheţată.

Omul de Oțel este român! Paul Georgescu a reușit să înoate 1.600 de metri în apă înghețată. Sportivul este modest, spune că succesul său a fost ajutat de încălzirea vremii de zilele trecute, dar cine ar putea rezista antrenamentelor la temperaturi de -1 grad?

„Temperatura apei a fost de 3,2 grade, dar eu m-am antrenat la temperaturi mult mai joase. am avut puțin noroc cu încălzirea de săptămâna trecută, temperatura apei a mai crescut, dar, înotând aproape 22 de minute, hipotermia se poate instala.”

A fost un traseu cu peripeții.

„Am avut și o mică problemă, am pierdut numărătoarea bazinelor, noroc cu antrenorul meu”, a povestit primul român care a înotat 1.600 de metri în apă înghețată.

Paul Georgescu, fost jucător de polo, are acum o nouă provocare: Campionatul Mondial de Înot în Apele Înghețate, din Rusia.

Ani de liceu cu emoții la coringență! Faptul că era olimpic nu l-a salvat pe Dani de la statutul de corigent: „Oțil, sta... Magicianul Johannes, dezvăluiri din noul sezon „iUmor”: „Am aruncat cu o cărămidă în Bendeac”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x