Antena Căutare

Patroana unui restaurant din SUA a murit imediat dupa intalnirea cu Barack Obama

Presedintele american Barack Obama se afla in plina campanie electorala i incearca sa cucereasca inimile si voturile americanilor. Pentru a fi cat mai aproape de cetateni, Obama a luat micul dejun la un restaurant, dar, imediat dupa plecarea lui, patroana localului a murit.

Barack Obama a vrut sa ia micul dejun in compania alegatorilor. A comandat doua oua, sunca si paine prajita si s-a asezat alaturi de americanii obisnuiti. Dupa ce a parasit localul, patroana acestui a decedat din cauza unui atac de cord.

Presedintele american si-a continuat insa calatoria printre „muritori” cu o escala la o bacanie din Ohio. Dupa ce a mancat o placinta cu mere si a admirat si celelalte preparate expuse in vitrina, Barack Obama a facut o baie de multime si s-a fotografiat alaturi de cativa sustinatori. A urmat o intalnire cu alegatorii la un bar din zona, unde a baut si o bere.

Presedintele Statelor Unite se afla intr-un turneu electoral cu autocarul, iar urmarea destinatie este statul Pennsylvania.

Foto: hepta.ro

Horoscop de weekend: Vezi ce iti rezerva astrele!... O americanca si-a scos sufletul la vanzare pe eBay...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x