Antena Căutare

Când arăta așa, credea că va rămâne singură pentru totdeauna. Cum arată Sarah Doehler acum, cu trup de model

Sarah Doehler, de 33 de ani, s-a temut că va rămâne singură pentru totdeauna din cauza greutății sale. Acum e căsătorită și are un corp de model.

Sarah Doehler, lenjerie neagra, inainte sa slabeasca Galerie
Sarah Doehler era atât de nefericită din cauza greutății sale încât credea că o să rămână singură pentru totdeauna | Profimedia

Sarah Doehler, în vârstă de 33 de ani, din Gilbert, Arizona, s-a temut că va rămâne singură pentru totdeauna și a refuzat să iasă din casă timp de ani de zile.

După o operație de bypass gastric, corpul femei s-a transformat complet și și-a găsit și perechea, alături de care pare foarte fericită, scrie Daily Mail.

Cum arată acum femeia care se temea că va rămâne singură pentru totdeauna

Sarah a recunoscut că a început să aibă probleme cu mâncarea de la vârsta de 12 ani. Obișnuia să nu mănânce deloc în timpul zilei și noaptea se furișa în bucătărie și mânca până i se făcea rău.

Vezi cum arată Sarah Doehler după transformarea spectaculoasă în GALERIA FOTO

După 25 de ani, atinsese greutatea de aproape 100 de kg și a petrecut mai mulți ani doar în casă, evitând interacțiunea socială cu oamenii aflați în afara cercului ei de prieteni și familie.

Citește și: Familia o certa că e prea grasă, dar după ce a slăbit 55 de kilograme nimeni n-a mai vrut să discute cu ea. Care e motivul

Mai mult, ea credea că va rămâne singură pentru totdeauna, pentru că nu reușea să slăbească. În urmă cu doar câțiva ani, ea a apelat la ajutorul unei operații ce i-a redus mărimea stomacului.

În acest moment, Sarah a găsit un echilibru sănătos în viața ei - mânăncă în jur de 2.000 de calorii pe zi și face multă mișcare. După ce i s-a transformat corpul, femeia l-a cunoscut pe soțul ei actual, Mark.

”Am crescut în New Jersey cu un frate mai mare și părinți care erau foarte atenți să mănânce sănătos, dar întotdeauna m-am simțit ciudată pentru că aveam probleme cu greutate și am început să mănânc foarte nesănătos când era adolescentă,” a declarat Sarah.

”Făceam echitație, așa că eram activă, dar kilogramele se tot strângeau,” a continuat ea. ”Când am părăsit echitația, am continuat să mă îngraș și m-am trezit că aveam aproape 100 de kg, cu anxietate și depresie.”

”Am încercat toate dietele posibile, dar făceam un pas înainte și trei înapoi. Dieta mea nesănătoasă a devenit zilnică și o țineam secretă.”

Stilul de viață nesănătos și-a pus amprenta asupra lui Sarah, care ajunsese să refuze să iasă din casă din cauza impactul mintal pe care îl avea greutatea.

”De-a lungul anilor, mi-a fost greu și am luat medicamente pentru diferite probleme mintale. Am încercat pastile de dietă, dar nimic nu a funcționat,” a continuat ea. ”Am avut noroc că oamenii din jurul meu nu m-au făcut niciodată să mă simt mai puțin pentru că deja eram foarte dură cu mine.”

Citelte și: Zach Moore avea 226 de kilograme și bea 4 litri de suc pe zi. Apoi a ajuns la 66 de kilograme, fără sală! Cum a reușit

După ce a atins greutatea de aproape 100 de kg, Sarah s-a decis să se opereze și și-a redus mărimea stomacului cu 85%. Pentru următoarele 6 luni, Sarah a consumat doar 800 de colarii pe zi și a început să meargă la sală.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x