Antena Căutare

Cel mai descurcăreț pescăruș! A „jefuit” un supermarket în plină zi și a scăpat nepedepsit | VIDEO

Întreg filmul jafului a fost surprins de un trecător, martor la infracțiunea pescărușului. Imaginile cu acesta în timp ce intră într-un magazin și fură un sandviș cu ton au ajuns acum virale.

imagini cu un pescarus care intră într-un supermarket și fură un sandviș de pe raft
Imaginile care pescărușul care intră într-un supermarket și fură un sandviș de pe raft au devenit virale | Capturi TikTok

Un pescăruș înfometat a devenit pe vedetă pe internet după ce a intrat „prin efracție” într-un supermarket. Pasărea a pășit în magazin nestingherită, a luat de pe unul dintre rafturile de jos un sandwich și s-a poziționat lângă ușile automate așteptând un trecător să le deschidă. Întregul moment a fost filmat și acum face înconjurul rețelelor sociale.

Un pescăruș a fost filmat în timp ce fură un sandviș dintr-un magazin

Pescărușul, cunoscut după numele Gus este deja un client obișnuit al magazinului, după ce în trecut a mai fost surprins furând o pungă de chip-uri. De data aceasta, se pare că a avut poftă de un sandviș cu ton, așa că a intrat să se autoservească.

Întâmplarea haioasă a avut loc într-un supermarket Co-op din Aberdeen, din Scoția, iar pasărea extrem de obișnuită cu oamenii a avut un plan bine pus la punct.

Veberley Macdonald aștepta în fața magazinului atunci când a văzut pescărușul descurcăreț intrând. Pentru că pe Gus îl precede reputația, aceasta a scos imediat telefonul și a început să filmeze, iar așteptările nu i-au fost înșelate.

Citește și: O femeie este nevoită să facă un gest rușinos din cauza motanului său. Ce face felina în timpul nopții: „Mi-am contactat vecinii”

Ea a urmărit cum pasărea și-a calculat perfect intrarea pe ușile automate și a mers direct către raftul pe care erau așezate sandvișurile cu ton ambalate. Sărind pe raft, pescăruşul a înșfăcat produsul cu ciocul şi s-a întors spre ieşire, dar era la un pas de a fi prins flagrant pentru că nu este suficient de mare încânt să declanșeze senzorul de mișcare.

Cu toate acestea, un complice neașteptat l-a ajutat să iasă, apropiindu-se de uși pentru a se deschide. Și chiar când se pregătea să evadeze cu sandvișul cu ton în cioc, un alt trecător a încercat să oprească ilegalitatea.

Dar Gus nu ajunsese atât de departe ca să eșueze acum și a reușit să o fenteze pe femeia care a încercat să îi pună bețe în roate.

Totul a fost filmat de Veberley care apoi a postat imaginile în mediul online. Impresionați, internauții au reacționat imediat și au distribuit clip-ul amuzant care acum face înconjurul Internetului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Un porumbel „mutant” a fost filmat și imaginile au devenit virale pe TikTok. Cum arată pasărea care i-a speriat pe mulți

Perseide 2023. Când are loc evenimentul și cât de afectată va fi fiecare zodie în această zi... Ce a putut găsi o turistă în camera de hotel. A rămas fără cuvinte atunci când a deschis dulapul VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x