Antena Căutare

Copilul sărac s-a apropiat de o mașină oprită la semafor ca să ceară bani, dar în scurt timp a izbucnit în lacrimi când a văzut cine era la volan

Un puști s-a apropiat de o mașină ca să cerșească bani, dar câteva minute mai târziu a izbucnit în lacrimi și a primit o lecție de viață emoționantă.

Un puști s-a apropiat de o mașină ca să cerșească bani, dar câteva minute mai târziu a izbucnit în lacrimi și a primit o lecție de viață emoționantă.

John din Kenya, copil al străzii, s-a apropiat de o mașină oprită la semafor, pentru a cerși bani. A dat peste o femeie de 32 de ani, care stătea în mașină înconjurată fiind de multe aparate de oxigen.

Curios, puștiul a întrebat ce sunt acele mașinării bizare din jurul său. Atunci, femeia i-a explicat că plămânii ei nu funcționează cum ar trebui și, după 12 operații, s-a trezit nevoită să respire prin intermediul aparatelor, până la sfârșitul vieții.

Atunci, puștiul a izbucnit în lacrimi de durere că nu o poate ajuta pe femeie. I-a dat toți banii pe care îi avea, ca să contribuie și el la recuperarea medicală. Trecătorii au văzut și au fotografiat totul și internetul s-a mobilizat pentru a strânge bani pentru operațiile viitoare ale femeii.

Între ea și puști s-a format o legătură puternică, din care a rezultat un exemplu de bunătate pentru toată lumea.

Un tânăr a găsit cinci „ghemotoace negre” în propria curte! I-a pozat și a pus fotografia pe internet, însă un bun priet... Buzele ei sunt adevărate secvențe din film! O tânără talentată face adevărate minuni cu rujul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x