Antena Căutare

Creatura misterioasă care le-a dat fiori pe șira spinării multor internauți. Mulți spun că le aduce aminte de filmul Venom

O creatură marină bizară i-a pus pe mulți internauți pe gânduri, întrebându-se ce anume ar putea fi.

creatura Galerie
Creatura misterioasă care le-a dat fiori pe șira spinării multor internauți. Mulți spun că le aduce aminte de filmul Venom | Captură video Twitter

Mai mult, majoritatea utilizatorilor de Twitter care au interacționat cu postarea neobișnuită și-au amintit de celebrul film SF Venom (2018, 2021), care a făcut furori în cinematografe.

Citește și: ”Fiara” care a ajuns pe o plajă, chiar în mijlocul oamenilor. Ce e vietatea pe care localnicii o numesc ”vestitorul nenorocirii”

O creatură misterioasă le-a dat fori pe șira spinării multor internauți, după ce filmulețul a devenit viral: „Poate cineva sa explice ce e asta?”

Chiar dacă oamenii întâlnesc frecvent noi specii de animale, mai sunt încă multe de explorat. De data aceasta, o anumită creatură neobișnuită a devenit virală pe internet, lăsându-i pe spectatori confuzi.

În videoclip, distribuit pe o pagină de Twitter, o apariție ciudată, neagră, cu o textură gelatinoasă, poate fi văzută lângă un crab, încercând să-l înghită, scrie News18.com.

Crabul încearcă cu disperare să scape, dar abilitatea neobișnuită a creaturii de a se întinde și de a se extinde o face să pară dintr-un film SF. În cele din urmă, creatura neagră o învăluie și devorează cu succes crabul, dându-le internauților fiori pe șira spinării.

Videoclipul a fost distribuit împreună cu un tweet unde scria „Poate cineva să explice ce e asta?”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cel mai scurt timp, clipul a strâns 32,3 milioane de vizualizări, peste 100.000 de aprecieri și peste 7.000 de retweet-uri. Utilizatorii au umplut secțiunea de comentarii cu diverse comparații, unii asemănând creatura cu cea din filmul Venom sau personajul negativ din franciza Spider-Man, datorită formei sale asemănătoare. Și în pelicula Venom, creatura neagră reușea să prindă oamenii și să se infiltreze în corpurile lor.

Citește și: Ce este creatura uriașa din adâncuri, ieșită acum la suprafață. Proprietățile ei unice i-au speriat pe scafandrii | VIDEO

Un utilizator a sugerat cum că specimenul ar putea fi un simbiot, făcând o comparație cu speciile fictive din Marvel Comics, cunoscute pentru că formează legături simbiotice cu gazdele lor: „Sunt un simbiot, care caută un nou Maestru”.

Un alt utilizator a făcut referire la franciza americană SF Star Trek, comparând creatura cu Skin of Evil, dintr-un episod din Star Trek: The Next Generation.

În ciuda speculațiilor, un utilizator a identificat creatura ca fiind un vierme plat marin.

Videoclipul devenit viral nu este un fenomen recent. A fost încărcat inițial pe YouTube în 2021 de o persoană pe nume Kurt Cabahug. A reapărut pe Twitter în iunie, reaprinzând entuziasmul în rândul utilizatorilor.

Pentru a descoperi ce este de fapt creatura, un internaut a luat legătura cu Alison Young, un biolog marin asociat cu Academia de Științe din California. Potrivit lui Young, organismul negru din videoclip este într-adevăr un vierme plat, cunoscut pentru că este carnivor. Acești viermi profită de prada lor, care nu mai poate scăpa odată ce este prinsă.

Primăria care a vântul un apartament cu 723 de lei: „Este inadmisibil”. Ce s-a întâmplat cu femeia care a locuit cu chir... Doi tineri au devenit protagoniștii unor scene fierbinți, interzise minorilor, chiar în timpul unei călătorii cu autobuz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x