Antena Căutare

FOTO: Cum arată o NĂFRAMĂ de Cartea Recordurilor. Are peste 1 kilometru lungime!

O esarfa tesuta de mana, masurand 1.149,8 metri, a intrat duminica in Cartea Recordurilor. Naframa colorata in rosu si alb, este versiunea mai lunga a popularei “krama”, vesmant specific Cambodgiei.

FOTO: Cum arată o NĂFRAMĂ de Cartea Recordurilor. Are peste 1 kilometru lungime!
esarfa de cartea recordurilor

O eşarfă ţesută de mână, măsurând 1.149,8 metri, a intrat duminică în Cartea Recordurilor. Năframa colorată în roşu şi alb, este versiunea mai lungă a popularei “krama”, veşmânt specific Cambodgiei.

La iniţiativa unei organizaţii de tineret a partidului aflat la guvernare, mai mult de 23.000 de persoane au participat la realizarea eşarfei timp de şase luni, eveniment care s-a desfăşurat în faţa palatului regal din Phnom Penh.

"Krama" gigant a fost întinsă de mii de persoane, pe o stradă din capitală, duminică, pentru a permite unui reprezentat din partea Guinness să realizeze măsurătorile oficiale.

"Cu 1.149,8 de metri, aţi stabilit un nou record mondial Guinness", a declarat, în aplauzele mulţimii, reprezentantul Guinness, Swapnil Dangarikar.

Prim-ministrul Hun Sen, aflat la putere de 33 de ani, a încurajat iniţiativa, ţesând chiar el câteva fire pe eşarfă.

El a fost reprezentat la ceremonie de fiul său mai mic Hun Many, un parlamentar care controlează mişcarea de tineret care a organizat evenimentul. "Acest record mondial Guinness este pentru toţi cambodgienii", a declarat acesta.

La doar 8 ani, un copil din Belgia se pregăteşte deja să meargă la facultate... VIDEO Viral. Au vrut să comită JAFUL SECOLULUI...rezultatul a stârnit HOHOTE de râs în TOATĂ LUMEA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x