Antena Căutare

În ziua în care a împlinit 100 de ani şi-a îndeplinit visul de-o viaţă şi a intrat în Cartea Recordurilor: "A fost absolut fantastic!"

Un bărbat de 100 de ani şi-a sărbătorit ziua de naştere în cel mai inedit mod posibil şi a bătut un record în Marea Britanie.

Un bărbat de 100 de ani şi-a sărbătorit ziua de naştere în cel mai inedit mod posibil şi a bătut un record în Marea Britanie.


Verdun Hayes şi-a dorit toată viaţa să sară cu parapanta, dar nu a avut curaj până acum. Pentru a sărbători cum se cuvine împlinirea a 100 de ani, Verdun şi-a luat inima în dinţi şi a sărit cu paraşuta de la 3000 de metri.

Astfel a doborât şi un record în Marea Britanie.

"Când am împlinit 90 de ani am vrut să sar, dar nu am îndrăznit. Atunci mi-am promis că voi sări în ziua în care voi împlini 100 de ani. Acum sunt foarte fericit. A fost o experienţă minunată. ".

În timp ce Verdun a sărit de la 3048 metri fata lui s-a rugat să ajungă teafăr la sol: "Mi-e foarte frică. Mă rog să ajungă teafăr jos. Îi doresc tot binele din lume şi sunt foarte mândră de el", a spus Lin.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

I-a pus un deget în locul nasului! Cum aratău primii soldaţi desfiguraţi pe care un chirurg i-a operat după război. Monş... Este important să ştii! Ce se întâmplă dacă baţi codul PIN invers, în bancomat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x