Antena Căutare

Jonny Bonello mânca 6000 de calorii pe zi și a ajuns obez! A slăbit 100 de kilograme, dar acum trăiește un coșmar

Un bărbat în vârstă de 46 de ani din Londra a ajuns să cântărească 190 de kilograme din cauza obiceiului său de-a consuma zilnic peste 6000 de calorii. Cum arată azi, după ce a slăbit o sută de kilograme?

Jonny Bonello pe vremea când avea 190 de kilograme (colaj foto) Galerie
Jonny Bonello a început să consume din ce în ce mai multe alimente, adică până la 6000 de calorii, iar stomacul i s-a lărgit în mod inevitabil. | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste ce surprinde transformarea uluitoare prin care a trecut un bărbat pe nume Jonny Bonello, de 46 de ani, din Londra.

Timp de douăzeci și cinci de ani, bărbatul s-a confruntat cu numeroase probleme alimentare și cu proasta gestionare a planului alimentar. De la o zi la alta, Jonny Bonello a început să consume din ce în ce mai multe alimente și mai mult de 6000 de calorii, iar stomacul i s-a lărgit în mod inevitabil.

Cum arată azi bărbatul care a slăbit o sută de kilograme

Omul a dezvăluit că singur putea să mănânce o pâine întreagă, mai multe pachete de biscuiți și batoane de ciocolată de mărime jumbo!

Descoperă mai multe fotografii cu bărbatul în GALERIA FOTO de mai sus

Conștientiza că are o problemă, că nu se poate abține și că este complet greșit ceea ce face, dar nu găsea niciodată motivația să se oprească la timp.

citește și: Marcin Polek a renunțat la 2 alimente și a slăbit 106 kilograme într-un an! Cum arată azi

Mai mult decât atât, odată ce kilogramele s-au adăugat și situația a scăpat complet de sub control, Jonny Bonello a început să se simtă tot mai rușinat, frustrat și nemulțumit de modul în care arată. Această durere interioară și-a consumat-o tot prin mâncat, singurul lucru în care și-a găsit alinare.

Johnny Bonello ținând un tort aniversar în mâini, pe vremea când avea 190 de kilograme

Jonny Bonello la o aniversare

An de an, greutatea omului a ajuns să depășească noi și noi praguri până când cântarul a ajuns să arate 190 de kilograme!

citește și: Annie Windley a mâncat doar o felie de pâine timp de 5 ani și a ajuns la 28 de kilograme! Cum arată azi

Într-o zi, după 25 de ani de coșmar, Jonny Bonello și-a găsit ambiția necesară pentru a se apuca de slăbit. A mers la sală, a ales o alimentație sănătoasă și și-a micșorat considerabil porțiile. Efectele nu au întârziat să apară și bărbatul a slăbit 100 de kilograme, ajungând practic la jumătate față de cum era înainte.

Totuși, după ce a slăbit, acesta și-a dat seama că a apărut o nouă problemă: excesul de piele. Operațiile costă în jur de 18.000 de lire sterline și, fiindcă nu deține această sumă, omul a deschis un cont unde pot dona toți cei care vor să-l ajute să ajungă în cea mai bună formă!

Annie Windley a mâncat doar o felie de pâine timp de 5 ani și a ajuns la 28 de kilograme! Cum arată azi... Alida Dreyer a fost părăsită de iubit fiindcă era prea grasă ca să aibă un copil! A slăbit 46 de kilograme și arată supe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x