Antena Căutare

Leneah Morrison a slăbit 40 de kilograme în doar un an. Cum a reușit să ajungă de nerecunoscut și pentru apropiați

Leneah Morrison a povestit etapele prin care a trecut în ultimele 12 luni. Tânăra a reușit să slăbească 40 de kilograme și recunoaște că oamenii o tratează acum diferit, fiind mai slabă.

fata imbracata in negru pe un fundal roz
Leneah Morrison a povestit etapele prin care a trecut în ultimele 12 luni. Tânăra a reușit să slăbească 40 de kilograme și recunoaște că oamenii o tratează acum diferit, fiind mai slabă | Shutterstock.com

Vreme de 12 luni, ea s-a dedicat fabuloasei transformări: și-a schimbat dieta, a început să facă sport și a avut mai multă grijă de corpul ei. Asta după ce s-a săturat să fie evitată din cauza greutății sale.

Tânăra a povestit totul în cadrul unui videoclip pe care l-a postat pe TikTok. Aproape un milion de utilizatori au urmărit jurnalul video al frumoasei brunete, care a reușit să obțină corpul la care visa.

Cum arăta Leneah Morrison înainte să slăbească

”M-am săturat să fiu obeză. Așa că am renunțat”, recunoaște Leneah Morrison încă de la începutul materialului publicat pe rețeaua de socializare.

Citește și: O femeie a renunțat la alimentul preferat și a slăbit 32 de kilograme. Cum arată azi Cassie Percival

În videoclipul ilustrat cu o serie de imagini înainte și după, fata spune că a slăbit cu ajutorul sportului, dar parcursul ei a fost unui greu. Se pare că metodele alese nu au fost unele blânde pentru că Leneah s-a confruntat și cu căderea în exces a părului.

Însă scopul ei a fost atins. A obținut formele la care visa și le-a dat peste nas celor care o criticau constant din cauza kilogramelor în plus.

Videoclipul publicat pe TikTok a strând o mulțime de comentarii, iar cineva s-a gândit să o întrebe cum este tratată de când s-a conformat standardelor de frumusețe impuse de societate.

”Oare oamenii te tratează diferit acum (sunt mai drăguți cu tine) după ce ai slăbit?”, a fost întrebarea, iar Leneah a confirmat că atitudinea celorlalți s-a schimbat după transformarea ei. Tânăra a mai spus că la început i se părea ciudat faptul că oamenii o priveau insistent, dar s-a obișnuit cu ideea.

Citește și: Dieta ketogenică. Ce este, care sunt beneficiile, contraindicațiile și ce trebuie să mâncăm

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a reușit Leneah Morrison să slăbeasc

Ea a dezvăluit că a reușit să scape de kilogramele în plus cu o dietă cu deficit de calorii - unde arzi mai multe calorii decât mănânci într-o zi - și cu ajutorul antrenamentelor regulate.

Citește și: A slăbit aproape 100 de kg pentru a se transforma într-o păpușă Barbie. Cum arată acum, după transformarea incredibilă

Eforturile ei i-a inspirat pe ceilalți internauți, întrucât o mulțime de oameni au lăudat transformarea ei.

"Mândră de tine. Sincer cel mai bun sentiment pe care l-am avut vreodată. Am avut 110 kg și acum am slăbit până la 89 kg, mai e puțin de făcut, dar este cel mai bun sentiment", a fost unul dintre comentariile primite.

O creatură marină bizară, numită Mola alexandrini, s-a prins în plasele pescarilor.Cum arată animalul gigant poreclit pe... Cary și Tim Patonai au avut parte de o surpriză mai mare decât se așteptau. Cum arată bebelușul lor, de 6,39 kg la naște...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x