Antena Căutare

O femeie a dezvăluit că soțul ei are 5 iubite și se culcă prin rotație cu toate, iar asta o face fericită. Ce a ieșit la iveală

O tânără a reușit să uimească oameni din întreaga lume atunci când a dezvăluit faptul că soțul ei mai are alte 5 iubite, cu care se culcă pe rând.

imagine cu picioarele unui barbat si ale unei femei Galerie
Bărbatul care are o soție și 5 iubite a uimit oameni din întreaga lume cu povestea sa | sursa foto: Profimedia

Oricât de greu ar părea de crezut, soția omului a explicat că are o căsnicie fericită și că este mai îndrăgostită ca niciodată de partenerul ei, deși acesta se iubește cu alte 5 femei. Soția a fost cea care a dat detalii din viața celor doi, iar confesiunile sale au devenit virale și au stârnit un val puternic de reacții de la oameni din întreaga lume.

O femeie a dezvăluit faptul că soțul ei are 5 iubite și se culcă prin rotație cu toate. Ce detalii uluitoare au ieșit la iveală

Luana și Arthur O Urso susțin că nu au fost nicicând atât de fericiți și că ideea de-a aduce și alte femei în căsnicia lor a fost una foarte bună și constructivă în plan emoțional și sentimental. Cei doi s-au căsătorit, însă asta nu l-a oprit pe bărbat să o aibă doar pe Luana.

Totul a început când cei doi s-au cunoscut la un magazin local. Arthur, din Brazilia, a abordat-o pe Luana și i-a lăsat numărul său de telefon.

Citește și: O femeie i-a vandalizat mașina amantei, după ce a aflat că partenerul este infidel. Ce i-a lăsat scris cu markerul pe capotă

„Am fost fermecat de femeia aceasta de îndată ce am văzut-o. Am lăsat numărul meu de telefon pe tejghea, sperând că ea o să mă caute” , a mărturisit omul, potrivit celor de la dailystar.co.uk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În scurt timp, cei doi au început o relație și, fiindcă totul mergea de minune, cei doi s-au căsătorit. La un moment dat, bărbatul s-a confruntat cu anumite probleme de stimă de sine și cu lipsa de încredere în forțele proprii, însă când a început să prindă mai mult curaj, i-a venit ideea de-a explora relațiile poliamoroase.

Din fericire pentru bărbatul de meserie model, soția sa, Luana, a fost deschisă la ideea propusă de el.

Citește și: Cum s-a răzbunat o femeie pe prietena sa, care a avut o aventură cu soțul său. Imaginile fac senzație

„Mă simt foarte împlinită în căsnicia mea, căci intenția mea a fost mereu aceea de a-l face pe el fericit. Așa că, dacă el e fericit, atunci și eu sutn foarte fericită. Îmi place de iubitele lui”, a mărturisit soția omului, spre marea uimire a multora care au aflat de povestea lor.

Acum, bărbatul o are nu doar pe soția lui, ci și alte 5 iubite, cu care omul se culcă pe rând. La un moment dat, acesta avea chiar și 8 alte partenere, pe lângă soție.

„De când am început acest stil de viață, cu relația poliamoroasă, căsnicia noastră s-a îmbunătățit și nu am fost nicicând mai apropiați unul de celălalt”, a mai spus soția omului.

O femeie care a murit timp de aproape o jumătate de oră a scris un mesaj ciudat când „a revenit la viață”. Ce a notat im... Ce a putut să primească un bărbat drept cadou de Secret Santa. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x