Antena Căutare

O femeie a filmat momentul în care soțul său coboară din mașină ca să fugărească un tânăr. Gestul său l-a transformat într-un erou

O femeie a filmat momentul în care soțul său se transformă într-un adevărat erou. Când a surprins un hoț care furase o geantă, omul a reacționat în cel mai surprinzător mod posibil și i-a dat o lecție de neuitat.

un barbat a fost filmat de sotie cand fugareste un tanar
Un bărbat a devenit erou după ce a fugărit un hoț pe stradă | tik tok @thisdizbiz

Nicole Brownson se afla în mașină împreună cu soțul său, Darren, atunci când o simplă călătorie prin Farnham, Surrey (Marea Britanie) s-a transformat într-o adevărată aventură.

Chiar în timp ce se afla la volan, omul a observat un bărbat alergând cu o geantă în mâini. Acesta a fost momentul în care britanicul a reacționat în cel mai surprinzător mod posibil, devenind astfel un erou.

O femeie a filmat momentul în care soțul său dă o lecție de neuitat unui hoț

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din Marea Britanie se afla în mașină împreună cu soția sa atunci când a văzut un hoț alergând cu o geantă în mână. Omul nu a stat pe gânduri, ci a sărit imediat din automobil și a început să îl fugărească pe individul suspect.

După doar câteva secunde, Darren Brownson l-a prins pe făptaș și i-a luat geanta din mâini. Hoțul a fost trântit la pământ cu forță și, văzând că nu are sorți de izbândă de data aceasta, a renunțat la „prada” sa.

Resemnat că nu a reușit să își ducă furtul până la capăt cu succes, hoțul s-a ridicat de pe asfalt și a plecat. Bărbatul din mașină a înapoiat geanta adevăratului său proprietar, spre marea mândrie a soției sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„A tras imediat mașina, a fugărit individul și a reușit să îi ia geanta, pe care a returnat-o doamnei jefuite”, a mărturisit soția, potrivit celor de la Dailymail.co.uk.

Nicole Brownson a reușit să filmeze întreaga scenă și a postat clipul video pe pagina sa de TikTok, lăudând din plin fapta curajoasă a partenerului său de viață.

Postarea a devenit imediat virală în toată lumea și a adunat mai bine de 4,7 milioane de vizualizări și numeroase comentarii din partea internauților. Mulți l-au numit erou pe bărbatul din imagini și acesta s-a declarat copleșit de toată atenția pe care a primit-o, după ce filmarea cu incidentul a ajuns pe Tik Tok.

Testul CIA care a devenit viral. Puțini ghicesc ce oră din zi e în imagine... Angela Caravella s-a îmbogățit doar pentru că avionul ei a fost anulat. Ce a făcut "când se plictisea și aștepta să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x