Antena Căutare

O femeie i-a interzis propriei mame să îi fie alături în sala de nașteri. Gestul a enervat-o pe viitoarea bunică. Ce a urmat după

O femeie recunoaște că a provocat o ceartă în toată regula cu mama ei, după ce a refuzat să o lase să intre în sala de nașteri. Află din rândurile de mai jos despre ce este vorba.

femeie, îmbrăcată cu un tricou alb și blugi, întinsă pe canapea, este însărcinată, o doare burta Galerie
O femeie i-a interzis propriei mame să îi fie alături în sala de nașteri. Gestul a enervat-o pe viitoarea bunică. Ce a urmat după | Profimedia

În timp ce pentru unele familii este un motiv de reuniune venirea pe lume a unui nou membru, în cazul unei femei, lucrurile nu au decurs chiar așa. De regulă, în sala de nașteri, mama poate alege câte persoane să o însoțească, însă această tânără a vrut să îi fie alături doar două persoane, printre care nu s-a numărat și propria mamă. Cum a reacționat viitoarea bunică la gestul fetei sale.

Citește și: Ea este femeia care susține că nu poate zbura la low cost din cauza bustului prea mare: „Sânii mei au provocat accidente”

Care au fost argumentele femeii care nu și-a lăsat mama în sala de nașteri

Decizia controversată privind numărul de persoane din sala de nașteri are potențialul de a răci relațiile din familie. Acest lucru s-a întâmplat și în cazul femeii de față. Pentru că era disperată, femeia a apelat la un forum, numit „Mumsnet”, acolo unde și-a spus povestea întregii comunități, potrivit mirror.co.uk.

Femeia a transmis că mama ei este furioasa pe ea, după ce i-a interzis să o însoțească în sala de nașteri. Ea recunoaște că a ales să îi fie alături doar partenerul ei și cea mai bună prietenă, însă afirmă că se simte prost pentru asta.

Explicația proaspetei mămici a fost aceea că nu e la prima naștere, ea mai având un copil, iar planul ei era ca, la a doua sarcină, să îi fie alături partenerul și cea mai bună prietenă:

„Este al doilea copil și planul meu a fost ca partenerul meu și cea mai bună prietenă să fie cu mine în sala de nașteri.", a explicat femeia, citată de sursa menționată mai sus./„Însă, acest lucru a provocat o ceartă cu mama mea, deși, noi două nu suntem tocmai apropiate, ne vedem foarte rar și ea nu este niciodată lângă mine.”, a mai adăugat femeia./„Ceea ce a făcut a fost să se plângă la oameni că nu poate intra în sala de nașteri, iar cel mai rău a fost că oamenii îi dădeau ei dreptate.”

Citește și: O femeie susține că fantoma câinelui ei îi convinge pisica să fure jucării dintr-un cimitir. Mărturia neobișnuită a stăpânei

Care a fost reacția oamenilor din mediul online. Femeia a căutat consolare pe o platformă dedicată mămicilor

Femeia a apelat la sfaturile oamenilor de pe internet, potrivit sursei menționate mai sus. Aceasta le-a adresat oamenilor, de pe platforma „Mumsnet”, întrebarea care o măcina cel mai tare:

„Eu sunt cea de vină? De ce mă intimidează faptul că ea s-a supărat, pentru că nu a putut intra în sala de nașteri? De ce mă stresează faptul că mă sună alte persoane să îmi zică că sunt egoistă?”.

În secțiunea de comentarii, o persoană i-a răspuns și a asigurat-o că nu este ea de vină, în timp ce o altă femeie i-a dat dreptate, spunând că mama ei a făcut ca totul să pară doar despre ea, uitând că mai important era faptul că a venit pe lume un nou membru în familie:

„Nu. Ai perfectă dreptate. Ea face ca totul să fie despre ea, iar faptul că te-a stresat în timp ce erai însărcinată a fost doar o dovadă a faptului că ai făcut alegerea corectă."

Citește și: Medicii au sfătuit-o să renunțe la sarcină, dar viitoarea mamă a refuzat. Ce a observat, la doar câteva ore după naștere

Un nor spectaculos care a creat iluzia unui OZN și-a făcut apariția pe cerul din Turcia. Care e explicația meteorologilo... Cum a apărut o tânără la sala de fitness. Când s-a apucat de exerciții, toate privirile s-au întors...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x