Antena Căutare

O femeie și-a comandat un burger, dar a descoperit ceva ce a speriat-o. Peste ce a putut să dea

O tânără a ales să meargă la un celebru restaurant fast food și și-a comandat un burger. Când a mușcat din sandviș, aceasta a făcut o descoperire neașteptat. A pozat și a arătat peste ce a putut să dea.

colaj foto cu burger comandat la fast food Galerie
Când a văzut ce se afla în burger, tânăra a rămas fără cuvinte | sursa foto: Profimedia/twitter

Atunci când îți e foame și nu ai timp să gătești sau atunci când pur și simplu dorești să mănânci copios, un restaurant de tip fast food pare să fie soluția potrivită. Totuși, o tânără care și-a comandat un burger a trecut printr-un moment greu de imaginat la scurt timp după ce a mușcat din sandviș. Când a văzut ce descoperire a făcut, aceasta a rămas fără cuvinte.

O tânără mânca un burger la un fast food atunci când a făcut o descoperire neașteptată

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut clienta unui celebru lanț de restaurante de tip fast food, unde se vinde în mod special burgeri și cartofi prăjiți.

Fiindcă îi era foame, o tânără și-a comandat un sandviș și s-a apucat să mănânce, dar acesta a fost momentul în care a simțit că ceva nu este în regulă. Când a ridicat chifla și a primit mai atent în interior, nu mică i-a fost surprinderea atunci când a realizat faptul că înăuntru se afla o șopârlă lipsită de viață, bine camuflată printre sosuri și alte ingrediente.

Citește și: O femeie și-a cumpărat șase ouă de la supermarket, dar în scurt timp a făcut o descoperire uriașă. Peste ce a dat

Supărată, clienta localului din Sain-Witz (Val-d`Oise), Franța, s-a plâns celor de la fast food, dar aceștia i-au oferit o reducere de 10% la produse. Înfuriată, aceasta a mărturisit presei faptul că ceea ce a intrigat-o și mai tare a fost faptul că angajații nu păreau surprinși de cele întâmplate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Am simțit că ceva nu e în regulă. Am deschis burgerul și am descoperit șopârla. Mi-au dat senzația că nici măcar nu sunt uimiți. Bucătarul nu s-a deranjat să vină să discute cu noi, deși era acolo. Managerul de magazin nu era prezent”, a povestit ea, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: Angajații unui restaurant au luat-o la fugă când au văzut ce se afla în spatele friteuzei în care găteau

Tânăra a decis să îi dea în judecată pe reprezentanții respectivului lanț de restaurante fast food.

Fără să mai stea pe gânduri, tânăra a pus mâna pe telefon și a pozat totul, iar imaginile publicate pe internet au devenit virale și au stârnit numeroase reacții de la oameni din întreaga lume.

Printr-o întâmplare asemănătoare, tot la același lanț de restaurante fast food, a trecut și Stephanie Baker. Aceasta și-a comandat meniul dorit, apoi și-a luat produsele și s-a așezat la o masă. Când a mușcat din burger, aceasta a făcut o descoperire complet neaștepată, ce a lăsat-o fără cuvinte. Întâmplarea a avut loc în Victoria (Australia), dar a ajuns pe internet și a făcut rapid înconjurul lumii. Când a privit mai atent la burgerul comandat, tânăra a făcut o descoperire neașteptată, ce a lăsat-o fără cuvinte. Chiar în interiorul sandvișului, în felia de brânză ceddar, Stephanie Baker a descoperit o jucărie de plastic.

Un băiețel de 8 ani avea dureri de burtă și părinții au crezut că nu e grav. Medicii i-au dat un diagnostic crunt... Când a privit ecografia bebelușului său, femeii nu i-a venit să creadă. Ce a văzut mama pe chipul copilului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x