Antena Căutare

O reprezentatie spontana, la un aparat de karaoke din mall, i-a adus faima: Ea e tanara care a oprit trecatorii... cu vocea!

Se numeste Zendee Rose, e originara din Filipine si nu are mai mult de 22 de ani. A uimit mediul online cu vocea ei, iar un clip cu ea, filmat din intamplare, a devenit viral pe internet.

Se plimba intr-o zi la mall. Nimic iesit din comun. Insa pasiunea pentru muzica i-a indreptat pasii catre un aparat de karaoke, expus in centrul comercial. A luat microfonul si a inceput sa cante. In boxele mici a rasunat superba piesa a lui Whitney Houston, "I will always love you", in varianta ei. Trecatorii au ramas impresionati. Cu totii s-au oprit si au respirat. Atat!

Ea e Zendee Rose, o tanara care nu si-a inchipuit vreodata ca o demonstratie spontana, intr-un mall, avea sa-i aduca faima. Inregistrarea momentului din magazin a fost urcata pe YouTube si in doar o luna a strans pestre trei milioane de vizualizari.

A fost remarcata si invitata la emisiunea "Ellen Show" chiar de indragita moderatoare, unde a primit numeroase laude si aprecieri. Critici? Deloc!

Tanara, originara din Filipine, a participat si la varianta locala X Factor si se pare ca are drumul deschis catre o frumoasa cariera in muzica.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A tricotat sase ore, in timp ce alerga, si a intrat in Cartea Recordurilor... FOTO INEDIT: Cum se spalau strazile din New York in 1900...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x