Antena Căutare

Omar, cea mai mare pisică din lume. Cântărește 14 kg și se hrănește cu carne de cangur. Imaginile au făcut senzație pe internet!

O pisică de companie, de trei ori mai mare decât o felină normală, este pe cale să fie desemnată drept cea mai mare pisică din lume. 

O pisică de companie, de trei ori mai mare decât o felină normală, este pe cale să fie desemnată drept cea mai mare pisică din lume.

Cântăreşte 14 kilograme şi a devenit senzaţia internetului, după ce fotografia ei a apărut pe un cont de Instagram dedicat pisicilor, care are peste opt milioane de urmăritori.

După ce imaginea a devenit virală, stăpâna sa, Stephy Hirst, din Melbourne, a fost contactată de Guiness World Records, care i-a sugerat ca pisica ei ar putea fi cea mai mare din lume. Femeia urmează să trimită măsurătorilor, pentru o verificare oficială, scrie dailymail.co.uk.

Recordul actual este deținut de un motan din Marea Britanie, cu o mărime de 118,33 centimetri, însă doamna Hirst a spus că la ultima măsurătoare, Omar avea 120 de centimetri.

Dieta zilnică a lui Omar include carne crudă de cangur şi muuult somn.

Degradarea și schimbările climatice pot ”închide” cel mai vizitat oraș din Europa! Două mâini uriaşe de copil sprijină o... NU-I BĂȘCĂLIE: Povestea cocoșului Mihăiță, care a trăit fără cap un an și jumătate! Îl hrăneau direct în gât! S-a înecat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x