Antena Căutare

Tânărul și-a comandat un sandviș, dar a fost șocat când a primit farfuria! Ce s-a întâmplat

Atunci când i s-a făcut foame, un tânăr s-a dus la un magazin și a cerut să-i fie pregătit un sandviș cu șuncă și ciuperci. Când acesta a primit farfuria, șocul a fost uriaș!

Totul s-a întâmplat într-un oraș din Marea Britanie. Fiindcă era pe fugă și totuși resimțea senzația de foame, bărbatul a intrat în primul magazin cu produse alimentare care i-a ieșit în cale și a cerut ceva destul de simplu: un sandviș cu șuncă și ciuperci.

Nu a trecut mult și comanda a venit, dar că tânărul a trăit un adevărat șoc: primise într-adevăr un sandviș cu șuncă și ciuperci, dar nu în forma la care s-ar fi gândit toată lumea.

Ai mâncat prăjituri de la această cofetărie? Te poți îmbolnăvi! Inspectorii OPC au găsit nereguli mari: "Pare găinaț ăsta! Vasele sunt ruginite"

Tânărul și-a comandat un sandviș, dar a fost șocat când a primit farfuria! Ce s-a întâmplat

Detaliul care i-a frapat pe toți? Îl puteți înțelege din poza de mai sus: ciuperca nu era în sandviș, ci pusă pe marginea farfuriei, complet negătită.

Așa cum era de așteptat, bărbatul a pozat farfuria și a povestit totul pe internet, iar întâmplarea a stârnit hohote de râs în toată lumea. Pentru gafa făcută, reprezentanții magazinului au anunțat că se vor revanșa cu o gustare ceva mai...comestibilă.

Specialiştii NASA: Un asteroid cât două avioane se îndreaptă rapid către Pământ. Omenirea, în pericol?!... Apocalipsa, tot mai aproape?! Semnul care o prevestea și-a făcut apariția! Oamenii de știință sunt îngrijorați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x