Antena Căutare

Un adolescent și-a tatuat bonul de la fast-food pe braț

Un adolescent din Norvegia și-a tatuat o chitanță de la McDonald's pe antebraț. Tatuatorul spune că este cel mai ciudat tatuaj pe care l-a făcut.

Un adolescent din Norvegia și-a tatuat o chitanță de la McDonald's pe antebraț. Tatuatorul spune că este cel mai ciudat tatuaj pe care l-a făcut.

Stian Ytterdahl, în vârstă de 18 ani, a declarat faptul că a decis să facă acest pas după ce prietenii l-au provocat să aleagă între un tatuaj cu o păpușa Barbie, chitanța de la restaurantul fast-food. Motivul acestei provocări este faptul că Stian este ”prea activ cu femeile”.

Un adolescent și-a tatuat bonul de la fast-food pe braț

”Poate că nu o să fie atât de distractiv când o să am 50-60 de ani, dar este alegerea mea.” , a declarat Stian Ytterdahl.

Acesta a acceptat propunerea tatuatorului de a-și tatua chitanța și pe celălalt braț, pe gratis.

Compania a declarat faptul că nu are nicio legătura cu tatuajul dar că „evident este un client loial.”

Și-a ars hainele și a pus mâna pe ac și ață! De zece ani, acest tânăr se îmbracă, zilnic, în haine de epocă: „Și ce dacă... Dalai Lama: ” Europa ar putea deveni musulmană”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x