Antena Căutare

Un fermier din Tennessee a crescut un dovleac de peste 410 kilograme şi l-a transformat în barcă

Un fermier din Tennessee a crescut un dovleac cu o greutate de peste 410 kilograme şi l-a transformat în barcă, potrivit CNN.

Un fermier din Tennessee a crescut un dovleac cu o greutate de peste 410 kilograme şi l-a transformat în barcă, potrivit CNN.

Justin Ownby a încercat în ultimii patru ani să îşi atingă scopul de a creşte un dovleac de 1.000 de livre (453 de kilograme), a declarat soţia lui, Christin, pentru CNN.

Anul acesta, fermierul din Cleveland, Tennessee, a plantat o sămânţă luată din dovleacul care a doborât recordul anul trecut pentru Tennessee - de 1.700 de livre.

„L-a udat zilnic, l-a acoperit în timpul zilei, când era cald, şi s-a asigurat că nu ajung la el dăunătorii”, a mai spus ea. După ce s-a oprit din creştere, a fost cântărit. „Este cel mai mare pe care l-am crescut vreodată. Cel mai mare de până acum a avut 220 de livre (99 de kilograme)”.

După ce i-a extras seminţele, Ownby a decis să facă din dovleac ceva distractiv pentru copii. Astfel, l-a transformat în barcă. Soţia lui a publicat mai multe imagini pe Facebook.

Fermierul nu a participat cu dovleacul la târgul dedicat, pentru că familia are o călătorie planificată în aceeaşi perioadă, dar speră ca anul viitor să crească un dovleac şi mai mare, a adăugat soţia lui.

Luna trecută, în Illinois, au avut loc întreceri între dovleci transformaţi în bărci, participanţii folosind dovleci de 500 de livre.

Sursa : news.ro

De 12 ani, Lisa sughiță de peste 100 de ori pe zi. Totul a început în timp ce era însărcinată. „Simt că voi face asta pâ... Ce ingredient scârbos mai conține cafeaua măcinată! O să renunți definitiv la ea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x